ŞİŞÇİ SEBO'YA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Antalya'nın en iyi Şiş Köfte piyazcısı Şişçi Sebo'ya Özel Kalite Belgesi Verildi. 

26 Ağustos 2023
ŞİŞÇİ SEBO'YA ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Kalite belgesini Sebahattin Küçükbaşkan ve oğlu Mehmet Küçükbaşkan'a Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk takdim etti.

 Şişçi Sebo'nun sahibi Selahattin Küçükbaşkan; “1989 Tarihinden Bu yana hizmet vermekteyiz. O zamandan bu yana ızgara çeşitlerimiz, Şiş köfte, ızgara köfte, kuzu şiş, ciğer şiş, tavuk şiş, tavuk kanat, odun ateşinde yaprak et dönerimiz, piyaz ve çorba çeşitlerimiz ile birlikte hizmet vermeye devam ediyoruz. Antalya’da Şiş Piyaz denince akla en başta şişçi Sebo gelir. İşletmemiz Şişçi Sebo Antalya Turizm yolu üzerinde, havaalanına çok yakın olduğu için uğrayan çok oluyor. Bu lezzeti unutamayan misafirlerimiz var” dedi.

 Şehir dışından gelenlerin Antalya’ya uğradıklarında ilk adreslerinden olan Şişçi Sebo’nun menüsünde bulunan ürünlerin birinci kalite olması ve müşterilerine gösterdiği özen ile bir kez denediğinizde vazgeçemeyeceğinizi iddia ediyoruz. Şişçi Sebo’ya Yeşilçam Medya ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.

ŞİŞÇİ SEBO'NUN YERİ KONUM İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.