Muratpaşa'da şampiyonluk coşkusu

 

04 Eylul 2023
Muratpaşa'da şampiyonluk coşkusu

FİLENİN Sultanları'nın tarihi şampiyonluğunun tüm heyecanı, Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin dev ekranlardan maçı canlı yayınladığı Ziya Gökalp Kent Parkı'nda yaşandı. Melissa Vargas'la gelen şampiyonluk sayısıyla Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'la yüzlerce kişi, tek yürek şampiyonluğu kutladı. 


A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek uzandığı şampiyonluk, Antalya'da da büyük coşkuyla kutlandı. Muratpaşa Belediyesi, Ziya Gökalp Kent Parkı'nda zorlu mücadeleyi 2 dev ekrandan yayınladı. Yüzlerce Antalyalı, ilk dakikasından itibaren büyük bir mücadeleye sahne olan maçı heyecan içinde izledi.

Maçı, Belediye Başkanı Uysal'ın yanı sıra bu sezon Misli.com Sultanlar Ligi'nde mücadelede edecek Muratpaşa Belediyesi Sigortashop sporcuları da dev ekranlardan takip etti. Park, finalin oynandığı Brüksel'deki tribünleri aratmayan görüntülere sahne olurken Melissa Vargas'la gelen şampiyonluk sayısıyla Belediye Başkanı Ümit Uysal ve yüzlerce kişi, tek yürek şampiyonluğu kutladı. Kutlamalara eşlik eden şarkı ise bir Burdun türküsü olan Erik Dalı oldu.

 

KAYNAK DHA

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.