YEŞİLÇAM MEDYA VE ANTALYA KUAFÖRLER, MANİKÜRCÜLER VE GÜZELLİK SALONU İŞLETMECİLERİ ODASI ARASINDA BİR SÖZLEŞME İMZALANDI

 

06 Eylul 2023
YEŞİLÇAM MEDYA VE ANTALYA KUAFÖRLER, MANİKÜRCÜLER VE GÜZELLİK SALONU İŞLETMECİLERİ ODASI ARASINDA BİR SÖZLEŞME İMZALANDI

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk ile Antalya Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Tolgahan Demir arasında sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre Antalya Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası üyeleri Yeşilçam Medya’dan alacakları hizmetlerde %30 indirim kazanacaklar. 
 Sözleşmenin içeriğine göre Antalya Kuaförler, Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri odası üyelerine, Yeşilçam Medyaya ait olan 8 Tane haber sitesinde  (07haber.com.tr 07hakkinda.com sondakikaantalya.com haber7antalya.com Antalyaduyuru.com akdenizguncel.com ulusalnews.com bizimulke.com) Aylık çıkan Antalya Tempo Dergisi adındaki dergide,  haftalık çıkan gazetede, organizyon ve plaket töreninde, Özel Kalite Belgesi ve diğer sosyal medya hesaplardan yapılan tüm hizmetler de, reklam, açılış, röportaj vs. işlemlerde %30 indirim verilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.