Antalya Tarım Zirvesi Başladı

 

26 Eylul 2023
Antalya Tarım Zirvesi Başladı

Vali Hulusi Şahin, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ile birlikte Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Tarımın Kalbinden Dünya’ya; Antalya Tarım Zirvesi”ne katıldı.


Tarımın uluslararası arenada markalaşmasını sağlamak, milli ve yerel üretim hareketini desteklemek, Türkiye’nin sahip olduğu değerlerin gelecek vizyonunu ve ekonomik faydalarını dünyaya anlatmak amacıyla AB Türkiye Delegasyonu destekleri ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde “Tarımın Kalbinden Dünya’ya; Antalya Tarım Zirvesi” gerçekleştirildi. Zirvenin açılışına Vali Hulusi Şahin, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Milletvekilleri, ATSO Başkanı Ali Bahar, ATSO Üyeleri, STK Temsilcileri ile tarım sektörünün önde gelen isimleri katıldı.


Zirvedeki konuşmasında Antalya tarımının önemine dikkat çeken Vali Şahin; “Antalya artık tropik bir şehir. Hiç alışmadığımız ürün dallarıyla tanışmaya, farklı ürünler üretmeye başladık. Ama sadece üretmek yetmiyor. Sağlam bir zincir olmazsa üretmemizin de anlamı kalmıyor. Tüm mekanizmaları çok iyi planlamak lazım. Üretirken satmanın planını yapmak lazım.” dedi.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.