TURHAN YILDIZ’A YILIN EN İYİ İŞ İNSANI ÖDÜLÜ

 

29 Eylul 2023
TURHAN YILDIZ’A YILIN EN İYİ İŞ İNSANI ÖDÜLÜ

 Turhan yıldız’a Yılın en iyi iş insanı ödülü verildi. 20 Haziranda Muratpaşa Belediyesine ait olan Abdullah Sevimçok Sivil Toplum kültür merkezinde Yeşilçam Medya  tarafından düzenlenen Ödül törenine iş yoğunluğu nedeniyle katılamayan Turhan Yıldız, ödülünü Muratpaşa’da bulunan iş yeri, Yıldız Kardeşler baklava’da  aldı. Turhan Yıldız’a ödülünü Önceki dönem Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül takdim etti.

 

TURHAN YILDIZ KİMDİR?

 1978 yılında Bingöl bahçeli köyünde dünyaya geldi. ilkokul 5.sınıfı bitirdikten sonra 12 yaşında Antalya ya geldi. 6 ay boyunca bulaşıkçı olarak çalıştı. Daha sonra 6 sene boyunca kadayıf ustası olarak çalıştı. Eyüp Sabri pastanesinde kadayıfçı olarak çalıştıktan sonra, 1996 yılında  Eyüp Sabri’den ayrılıp Samanyolu pastanesine geçti. 10 yıl çalıştığı Samanyolu Pastanesinde baklavacılığı öğrendi. 2005 yılında kurduğu küçük işletmeyle toptan baklava dağıtımına başladı. İşlerini büyüterek orayı kapatıp, daha büyük bir yere geçti. Şuan merkezde bulunan iki şubesi ve 50 çalışanıyla hizmet veriyor.

YILDIZ KARDEŞLER BAKLAVA KONUM İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.