Serik Belediyespor, Korukır ile yeniden anlaştı

 

05 Ekim 2023
Serik Belediyespor, Korukır ile yeniden anlaştı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor'da teknik direktör Şenol Demir'in istifasının ardından göreve Engin Korukır getirildi.


Serik Belediyespor'da sezon başı takımın başına getirilen Şenol Demir'in üst üste alınan mağlubiyetler ve son olarak Ankaraspor yenilgisinin ardından istifa etmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine daha önce de Serik Belediyespor Kulübü'nde görev yapan Engin Korukır getirildi.


TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI
Öte yandan yeni çıkan Spor Kulüpleri Kanunu doğrultusunda Serik Belediyespor'da tüzük değişikliği için kongreye gidildi. Üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen tüzük değişikliğiyle daha önce 'Serik Belediyespor Kulübü Derneği' olarak faaliyet gösteren takımın, 'Serik Belediyespor Kulübü' olarak faaliyetine devam etmesi kararlaştırıldı.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.