Yeşilçam Medya ödülleri 5 Aralık 2023 tarihinde Antalya Muratpaşa Belediye salonunda gerçekleşecek

 

12 Ekim 2023
Yeşilçam Medya ödülleri 5 Aralık 2023 tarihinde Antalya Muratpaşa Belediye salonunda gerçekleşecek

Yeşilçam Medya ödülleri 5 Aralık 2023 tarihinde Antalya Muratpaşa Belediye salonunda gerçekleşecek. Yeşilçam Medya 5 Aralık 2023 tarihinde 21. töreni gerçekleştirecek. Çok sayıda ismin katılım göstereceği gecede ödüller sahiplerini bulacak.


 

Yeşilçam Medya olarak kurulduğumuz günden bu yana benimsemiş olduğumuz ikelerden ödün vermeden, Türkiye'nin en güzel şehirlerinden olan biri olan Antalya'da Yönetim Kurulu Başkanı Köksal SELÇUK önderliğinde yayın hayatımıza devam etmekteyiz.

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk; Aralık ayında gerçekleşecek tören için "Antalyada yaşıyoruz. Turizmin Antalya da çok önemi var. Biz yılda çeşitli kategoriler ile iş insanlarına ödülleri veriyoruz. İş insanlarına heyecan veriyoruz.

Törende ödül alınırken ve ödül törenine ait görüntüleri 07 Medya grubuna ait olan 8 tane haber sitesinde paylaşım yapıyoruz. Aylık çıkan Antalya Tempo Dergisinde ve 07 Antaya haber gazetesinde tam sayfa yayınlıyoruz. İş insanın ödül anını gören ve okuyan vatandaşlar, elbette ödül alan firma ile iş insanı ile iş yapmak ister.

Yapmış olduğumuz organizasyonlardan bizde çok mutlu oluyoruz. Her etkinlik bir heyecan. Aralık ayı içinde Antalya Turizmine Değer Katan İş insanlarına Yeşilçam Medya ödülleri vereceğiz" dedi.

                           07 HABER MEDYA GRUBU HABER SİTELERİMİZ

www.07haber.com.tr

www. Antalyaduyuru.com 

www.Haber7antalya.com

www.Bizimulke.com

www.sondakikaantalya.com

www.Ulusalnews.com

www.07hakkinda.com

www.Akdenizguncel.com 
 

 




Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.