GAZETECİ DR.HABİB AYTEKİN'DEN GÜNDEME DAİR AÇIKLAMA

 

25 Ekim 2023
GAZETECİ DR.HABİB AYTEKİN'DEN GÜNDEME DAİR AÇIKLAMA

 Gazeteci Dr. Habib Aytekin  Çırağan Palace Kempinskde lansman gecesine katıldı 

 Çırağan Palace Kempinski  yapılan lansman gecesine  birçok Bakan, Milletvekili, Vali, Kaymakam, Gazeteci Dr. Habib Aytekin, Belediye Başkanı, Ulusal, Tv Kanalı, Bürokrat, Bilim Adamı, İşadamı, Sanatçı, dizi ve film yıldızı, Futbolcu, Kulüp, Vakıf ve Dernek Başkanıları katıldı.
Dr. Habib Aytekin'nin konuşması dikkat çekiciydi. Günümüzde İsrail ve Filistin savaşı buna savaşta denmez soykırım denir. Dünya Müslümanları büyük bir savaş ve kayıp içerisindedir. Bu asrın savaşı sadece top tüfekle yapılmıyor. Asıl en büyük savaş Müslümanların sömürüldüğü, ezildiği ve yozlaştırılmaya çalışıldığı EKONOMİ Savaşıdır.  Bu kayıpların yaşandığı savaşlar tüm Müslüman âlemini derinden üzmektedir. Yaşanan savaşlar karşısında biz iş adamlarının elinden gelen tek şeyse; savaşlara dur diyebilmek için gerekli ekonomik katkıları ve atılımları gerçekleştirmektir. " şeklinde mesajını iletti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.