İstanbul'da satırlı saldırı "bekara ev verdin" kavgası

 

27 Ekim 2023
İstanbul'da satırlı saldırı "bekara ev verdin" kavgası

Olay, dün saat 19.00'da Esenyurt ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 2013. sokakta meydana geldi. Sokaktaki bir sitede oturan 28 yaşındaki Ergin Bayram, üst katının bekara verilmesinden rahatsız oldu. Kaplan, daireyi kiraya veren aynı sitenin giriş katında ofisi bulunan emlakçı Orhan Kaplan ile tartıştı.

Bayram daha sonra eline satır alarak emlakçı ofisini bastı. Bayram, Kaplan'a satırla saldırdı. İkili arasındaki kavga dışarıya taştı.

SATIRI SOKAKTAN GEÇEN BİR KİŞİ ALDI

Kavgada satırlı saldırgan Ergin Bayram kolunda, Orhan Kaplan ise başından yaralandı. Sokaktan geçen bir kişinin Bayram'ın elindeki satırı almasıyla taraflar birbirinden ayrılırken, Ergin Bayram kanayan kolunu tutarak olay yerinden uzaklaştı. Orhan Kaplan ise çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Esenyurtta satırlı bekara ev verdin saldırısı

SATIRLI SALDIRGAN EŞİNİ VE ÇOCUĞUNU ALARAK KAÇTI

Olaydan sonra konuyla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, hayati tehlikesi bulunduğu için Orhan Kaplan'ın ifadesini alamadı. Kaplan'ın hastanedeki tedavisi devam ederken şüpheli Ergin Bayram'ın ise eşini ve çocuğunu alarak kaçtığı öğrenildi. Polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK DHA

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.