KEPEZ’DEN ORGAN BAĞIŞI HAFTASI’NDA ‘ORGAN BAĞIŞI MERKEZİ’

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi bünyesinde kurulan Organ Bağışı Merkezi, 6 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da törenle hizmete açılıyor. 

03 Kasım 2023
KEPEZ’DEN ORGAN BAĞIŞI HAFTASI’NDA ‘ORGAN BAĞIŞI MERKEZİ’

 Belediye Sağlık Merkezi, yine örnek bir sağlık hizmeti çalışmasına imza atıyor. Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi çatısı altında Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Organ Nakli Koordinatörleri Derneği (ONKOD) işbirliğinde Organ ve Doku Bağışı Haftası’nda ‘Organ Bağışı Merkezi’ açılıyor. Belediye Sağlık Merkezi bünyesinde hizmet verecek olan Organ Bağışı Merkezi, 6 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da törenle hizmete girecek.

 Organ Bağış Merkezi’nde organ bağışı konusunda vatandaşlar bilgilendirilecek, organ bağışı yapmak isteyenlerinde başvuruları alınacak. Teknik alt yapısı, uzman hekim kadrosu ve kalifiyeli sağlık personelleriyle 2017 yılından bu yana özel hastane konforunda hizmet veren Belediye Sağlık Merkezi, Sağlık Bakanlığı’nca Tıp Merkezi statüsüne alınmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.