ELMAS İLİK KİMDİR?

 

08 Kasım 2023
ELMAS İLİK KİMDİR?

 Kamuda Devlet memuru olan ve Aksaray ilinde dünyaya gelmiş Elmas İlik, kalabalık bir ailenin çocuğudur.  ilk ve orta öğrenimini Aksaray da tamamlamıştır. Erken yaşta memuriyete başlaması sebebiyle içinde ukde olan üniversite hayalini dışarıdan bitirdiği 3 üniversite ile gerçekleştirmiştir. İlk görevine Aksaray Belediyesinde başlamıştır.  İl Özel İdaresi’nden sonra Antalya Valiliğinde Şube Müdürü olarak memuriyetine devam etmektedir.

 2 evlat ve 1 torun sahibidir. Mesai saatlerinin dışında hayatını iyilik üzerine adamıştır. İhtiyaç sahibi aileler ile yardımsever insanlar arasında bir nevi köprü görevi görmektedir. Bunun yanı sıra bisiklet, tenis, folklor, boks gibi birçok etkinlik ile de ilgilenmektedir. Aynı zamanda Antalya Aksaraylı Hemşireler Derneğinde Başkan Yardımcısı olarak yönetime destek sağlamaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.