25 POLİS’E RÜŞVET İDDİASI

İstanbul'da hafriyat taşıması yapan firmalarda rüşvet aldıkları iddia edilen 25 polis tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 

24 Kasım 2023
25 POLİS’E RÜŞVET İDDİASI

 Edinilen bilgiye göre, 3 ayrı hafriyat firmasına ait yüksek tonajlı kamyonların, eksik evraklı olmalarına rağmen denetimlerden geçtiği iddialarına yönelik soruşturma başlatıldı.

 Yapılan çalışmalar kapsamında toplamda 67 olayda, 46 polis memuru ve 62 sivilin rüşvet alıp verme suçuna karıştığı tespit edilerek 7 Kasım günü operasyon için düğmeye basıldı. İlk aşamada gözaltına alınan 59 kişi hepsi çıkarıldıkları mahkemece, adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 21 Kasım sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda ise 46 polis memuru gözaltına alındı. Gözaltına alınan 46 polisten 21’i için adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talep edilirken, 25’i tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

(KAYNAK DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.