ÇETİN OSMAN BUDAK ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYI

25, 26 ve 27 'inci Dönem CHP Antalya Milletvekili, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı, eski ATSO başkanı Çetin Osman Budak, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı aday adayı oldu. 

11 Aralık 2023
ÇETİN OSMAN BUDAK ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYI

 X uygulamasından yaptığı açıklamayla 31 Mart 2024 seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptığını duyuran Çetin Osman Budak;

“Antalya’nın ekmeğini, suyunu, havasını teneffüs ettik ve Antalya’ya olan borçlarımızı ödeyebilmek için de; yerel siyasette yapılabileceklerin, bugüne kadar yapılmayanların ve yapılabileceklerin, neler olduğunu en iyi bilenlerden birisi olarak yola çıkmaya karar verdik.

  Her zaman en iyinin,daha güzel bir geleceğin, daha güzel bir Türkiye ve Antalya’nın mücadelesini verdim vermeye devam edeceğim. Partim ve Antalya halkı takdir ederse mücadeleye yerel yönetimde de devam edeceğim.

 Dürüst, doğru, vizyoner hizmet için gerekli tecrübeye, bilgi ve birikime sahibim. Siyaset yarışı ne kadar güçlü olursa,vizyon rekabeti ne kadar güçlü olursa kent o kadar ileri gider. Hedef; ortak akılla daha güçlü daha mutlu bir Antalya..” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.