AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI İSA ALTUN'DAN JAMMER'SİZ BELEDİYE VAADİ!

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken siyasi partiler adaylarını açıklamaya başladı. İstanbul'un Avcılar ilçesi Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı ise İsa Altun oldu. 

18 Aralık 2023
AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI İSA ALTUN'DAN JAMMER'SİZ BELEDİYE VAADİ!

 Emekli Emniyet mensubu, Adli Bilişim Uzmanı ve Kriminal suçlarla ilgili yazdığı kitaplarla tanınan Altun ülke içinde ve dışında Bilişim suçları ve Narkotik konularında verdiği konferanslarla tanınıyor. Polislik yaptığı döneminde 1999 Yılında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafında ' YILIN POLİSİ' seçilen Altun 1998 yılında dünyada 160 ülkede temsilciliği bulunan Uluslararası Genç Girişimciler Teşkilatı tarafından uyuşturucuyla mücadele alanında göstermiş olduğu etkin çabalardan dolayı ' Çocuklara ve Dünya Barışına Katkı' ödülü almıştı. Kahramanmaraş Sütçü İmam, Yeniyüzyıl, Gelişim, Bezmialem, Konya Selçuk Üniversitelerinde 'Madde Bağımlılığı' konularında dersler veren ve bir dönem sınıf öğretmenliği de yapan Altun, Kriminal alanda 17 kitap çalışması gerçekleştirdi. Madde bağımlılığı ve Çocukların sanal ortamdan korunması yönünde 1876 konferans veren Altun şimdiye kadar 575 çocuğa sigarayı bıraktırdı. Avcılar ilçesi Vatan Partisi teşkilatı tarafından aday olarak gösterilen Altun, yaptığı konuşmada: ' Son yıllarda Belediyeler israf, yolsuzluk ve hırsızlık haberleriyle anılır oldu. Vatandaşlarımız şeffaf, hesap verebilir, saydam ve dürüst Belediyecilik anlayışının egemen olmasını istiyor. Biz kazanırsak Belediyede Jammer, diğer adıyla sinyal kesici cihazların olmadığı bir Belediye vaad ediyoruz. Çocuk, genç, yaşlı ve engelli dostu Belediyecilik hizmetleriyle ardımızdan temiz isim bırakmak tek amacımız. Şu anda 283 projemiz var. Önümüzdeki günlerde projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Avcılar ilçesinde yaşayan çocuklarımızın madde bağımlılığı diye bir sorunu olmayacak. Bağımlı yakınları için dev bir rehabilitasyon merkezi kuracağız ve çocuklarımızı tekrar kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Biz müteahhitlerimizi seviyoruz ama meclis üyelerimizin içinde müteahhit olmayacak. Rantçı ve çıkarcı anlayışa son vereceğiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.