OTOBÜSTE KAVGA EDEN GENÇ BIÇAKLANDI

Dün akşam saatlerinde Kocaeli Körfez ilçesi Yukarı Hereke mahallesinde meydana gelen olayda, Belediye otobüsünde bulunan 20 yaşındaki yolcu Caner K. ile ismi öğrenilemeyen 4 yolcu arasında sözlü tartışma çıktı. 

04 Ocak 2024
OTOBÜSTE KAVGA EDEN GENÇ BIÇAKLANDI

 Sözlü tartışmanın kavgaya dönüştüğü olay sonrası Caner K. otobüsten indi. Caner K.'yi takip ederek bıçaklayan 4 saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

 Caner K.'nin kanlar içinde yere yığılmasından sonra ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Caner K.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ameliyata alınan ve durumu ciddi olan Caner K. yoğun bakıma alındı. Kaçan 4 şüpheli ise yakalanarak adliyeye sevk etti.

(KAYNAK İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.