12 YAŞINDAKİ BEHİYE'NİN KATİLİ İNTİHAR ETTİ

İzmir'de demir kapının camını kırarak girdiği evde 12 yaşındaki Behiye'yi öldürüp, annesini yaralayan Levend Macu, tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini astı. 

31 Ocak 2024
12 YAŞINDAKİ BEHİYE'NİN KATİLİ İNTİHAR ETTİ

 İzmir'de Behiye adındaki 12 yaşındaki çocuğu öldüren Suriye uyruklu şüpheli, cezaevinde intihar etti. 24 Ocak'ta meydana gelen olayda, Levend Macu (30), demir kapısının camını kırarak girdiği evde bulunan Suzan E.'yi (34) 7 bıçak darbesiyle yaraladı.

 Levend Macu, daha sonra Suzan E.'nin kızı Behiye E.’yi (12) de boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayıp, kaçtı. 12 yaşındaki Behiye kurtarılamazken, annesi Suzan E. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Levend Macu yakalanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Levend Macu, tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini astı.

 

(KAYNAK: İHA-DHA)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.