ANTALYA’DA OTOBÜS KAZASI

 

09 Şubat 2024
ANTALYA’DA OTOBÜS KAZASI

 Antalya’nın Akseki ilçesi yakınlarında Trabzon-Antalya seferini yapmakta olan Ali Haydar Güven ve Ersan Uçar kontrolündeki 61 AU 576 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsünün dikkatsizlik sonucu şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 21 kişinin yaralanırken, yaralılardan 1 tanesinin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Yaralılar Manavgat’ta ki hastanelere sevkedildi.

 İsmi belirlenen yaralıların isimleri şöyle: "Otobüs şoförleri Ali Haydar Güven ve Ersan Uçar, Hatice Köroğlu, Nisanur Çayır, Cahit Demirtaş, Gülizar Erdoğan, Yaşar Çelik, Mehmet Şahin, Selim Gelen, Çiçek Yazar, Oğuzhan Yakar, Emine Bayır, Şükriye Bayır, Şerif Meşe, Ece Meryem Eke, Buse Eke, Deniz Eke, Yeter Eke, Furkan İzzet Yıldırım ve Beyzanur Yıldız".

(KAYNAK: İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.