UYSAL, ‘ESNAFIN MUTLULUĞU, ŞEHRİN İKLİMİNİ TESİS EDER’

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve tüm oda başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda “Esnafın mutluluğu, şehrin iklimini tesis eder” dedi. 

08 Mart 2024
UYSAL, ‘ESNAFIN MUTLULUĞU, ŞEHRİN İKLİMİNİ TESİS EDER’

 Başkan Uysal, AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Dere, Balkan Uysal’a Türk bayrağı rozeti taktı. AESOB’a bağlı tüm oda başkanlarının katıldığı toplantıda AESOB Başkanı Dere, Başkan Uysal’ın iftar programları, açılışlar, kapalı pazar yerleri ve taksi durakları yapımında çok emeğinin geçtiğini söyledi.

 Dere, Kaleiçi Old Town Festivali’yle de Antalya tarihi ve kültürünün uluslararası tanınırlığının arttığını ve doğru orantılı olarak esnafın kazancının da olumlu etkilendiğini iletirken şehre katma değer sağladığı için de Başkan Uysal’a ayrıca teşekkür etti.

 Başkan Uysal ise esnafın hikayesine ortak olmanın şehrin kaderine ortak olmayla eşdeğer olduğunu da söyledi, “Esnafın mutluluğu, şehrin iklimini tesis eder” dedi. Kaleiçi Old Town Festivali ve kıyı işletmeleriyle şehrin turizminde artış yaşandığını aktaran Başkan Uysal, butik otellerin bu sayede bir doluluk oranına ulaştığını aktardı.

 Konuşmasında Uysal, “Antalya’dan başlayacak her hareketin Türkiye’ye yansıması var” diyerek toplum önderleri olarak oda başkanlarını birlik, beraberlik ve dayanışmaya davet etti. Başkan Uysal, “Hep bir dayanışma içinde olduk. Hep şehrin geleceği için beraber düşündük, beraber hareket ettik. Bu dayanışmanız oydan daha değerlidir” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.