İYİ PARTİ KEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA GÜL: ÖĞRENCİLERE SÖZÜMÜZDÜR!

İYİ Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile öğrencilere seslendi. Eğitim masraflarına değinen Mustafa Gül “Bundan sonra servisinizden, bursunuzdan, üniversite giderlerinizden sizin belediyeniz yani Paşa amcanız sorumlu olacak” dedi. 

12 Mart 2024
İYİ PARTİ KEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA GÜL: ÖĞRENCİLERE SÖZÜMÜZDÜR!

 Mustafa Gül’ün açıklamaları şu şekilde…

 “Sevgili gençler, sizlerin okul hayatlarını zorluk içerisinde sürdürdüklerini biliyoruz. Onun için biz yeni bir anlayış olarak, 9. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerimize özel bir ilgi göstereceğiz. Biliyoruz ki, 11. ve 12. sınıfta dershaneye gitmek gerekiyor. Bunun için belediyenin bir dershanesi var ama yeterli mi? değil. Onun için orayı daha kaliteli eğitimcilerimizle doldurup güçlü bir hale getireceğiz. Tabii ki o da yetmeyecek. Çevremizde bulunan, eğitim veren, okul çocuklarını üniversiteye hazırlayan değerli eğitimci arkadaşlarımız var. Dershaneler var. Onlardan da destek alıp çocuklarımızın orada derse girmesini sağlayıp ücretlerini biz ödeyeceğiz. Tabii ki bu da yeterli değil. Üniversiteye giden arkadaşlarımızın, kazanan arkadaşlarımıza her yıl 25’er  bin lira kayıt parası ödeyeceğiz.

 Yeterli mi? Tabii ki değil. Çocuklarımıza askeri ücretin %20’si kadar burs vereceğiz. Yeterli mi? Tabii ki değil. Bugün bir öğrencinin şehir dışında okumasının bedeli yaklaşık aylık 20 bin lira. 20 bin lirayı veremeyecek çok arkadaşımız var. Onun için biz Kemer'de okumamış evladımızı bırakmayacağız. Yani bundan sonra servisinizden, bursunuzdan ve üniversitedeki tüm giderlerinizden sizin belediyeniz, yani sizin belediye başkanınız, paşa amcanız sorumlu olacak. Herkese iyi günler diliyorum. teşekkür ederim.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.