DSP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN ŞAKLAR’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

 

14 Mart 2024
DSP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN ŞAKLAR’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

 Demokratik Sol Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Hakan Şaklar, bugün eşi Kumluca belediye başkan adayı Beyhan ŞAKLAR  ve DSP il başkanı Hacer Özdemir ile birlikte Doğuyaka mahallesi ve Kızıltoprak mahallesinde ki çiftçi vatandaşlarımızı ziyaret etti. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaşan Hakan Şaklar, kendisinin de Kırcamili olduğunu ve her iki dedesi ve amcasının da çiftçi olduğunu belirterek “Sizlerin sorunlarını biliyorum. Halkımız teveccüh gösterir de seçilirsek, fide, tohum, mazot lojistik desteklerinde bulunacağız” dedi.

 Hakan Şaklar ayrıca bir kırcamili olarak kendisinin de 40 yıldır beklediği planları ivedilikle çözeceğini söyledi. Kendisinin eski imar müdürü ve meclis üyesi olduğunu belirten inşaat mühendisi Şaklar, Kırcami gibi büyük bir planın, bir bütün olarak değil, 4 bölgeye ayırarak çözümü halinde plan ilke ve esaslarının daha doğru olacağını söyleyerek, derdi olanın halinden derdi olan anlar dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.