HUKUK VE BASIN DANIŞMANI DR.KÖKSAL SELÇUK'TAN ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMASI

 

18 Mart 2024
HUKUK VE BASIN DANIŞMANI DR.KÖKSAL SELÇUK'TAN ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMASI

Değerli Hemşehrilerim,

 

Bugün, Türk milletinin tarihinde ölümsüz bir zaferin yıldönümünü gururla ve minnetle kutluyoruz. Çanakkale Zaferi, 109 yıl önce aziz vatan topraklarını korumak için destanlar yazıldığı bir dönemin simgesidir. O günlerdeki kahramanlık ve fedakarlık ruhu, bugün hala yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor.

 

Çanakkale, sadece bir coğrafi nokta değil, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık ve özgürlük tutkusunun bir ifadesidir. Düşmanı karşı karşıya alarak, yokluklar içinde bile inancını kaybetmeyen aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz, bu toprakların her karışının ne kadar kutsal olduğunu kanlarıyla yazdılar.

 

Bugün, Çanakkale'de verilen mücadeleyi ve kazanılan zaferi anarken, geçmişimizden aldığımız güçle geleceğe daha umutla bakıyoruz. Bu zafer, bizlere vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

 

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve bu toprakları bizlere vatan kılan herkese minnettarlığımı ifade ediyorum.

 

Ruhunuz şad olsun!

 

Saygılarımla

HUKUK VE BASIN DANIŞMANI

DR.KÖKSAL SELÇUK

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.