DÜNKADER, 23 NİSAN’DA FATMA YUSUF BİLGİÇ ANASINIFINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

 

22 Nisan 2024
DÜNKADER, 23 NİSAN’DA FATMA YUSUF BİLGİÇ ANASINIFINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

 Dünya Kadınlar Derneği (DÜNKADER), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Döşemealtı İlçesi'nin Dereli Köyü'nde bulunan Fatma Yusuf Bilgiç Anasınıfı dersliğine ziyarette bulundu ve minik çocukları hediyeleri ile mutlu etti.

Dernek Başkanı Eylem İmir, günün anlam ve önemine dair Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel gün için şu sözleri hatırlattı: "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı ve İkbal ışığısınız."

 Dernek başkanı Eylem İmir, miniklere Mustafa Kemal Atatürk'ün önemini ve ülkemizin geleceğine vurgu yaparak, "Dernek olarak bu tür etkinliklerin, hem çocukların mutluluğuna ortak olmak hem de farkındalık yaratmanın geleceğimiz olan çocuklarımıza ışık olmak açısından etkili olduğuna inanıyoruz" dedi.

İmir ve yönetimi, bu tür etkinliklerin çocukların mutluluğuna katkı sağlaması ve geleceğimiz olan çocuklarımıza ışık olması açısından önemini vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.