ADIYAMAN'DA KAYBOLAN İKİ KUZENİN AKIBETİ BELİRSİZ: YETKİLİLER ARAŞTIRIYOR

Adıyaman'da yaşanan kayıp iki genç vakası, aileleri ve yetkilileri endişelendiriyor. 14 yaşındaki Taha Yoldaş ve 16 yaşındaki Salih Demir adlı iki kuzen’den üç gündür haber alınamıyor. 

02 Mayıs 2024
ADIYAMAN'DA KAYBOLAN İKİ KUZENİN AKIBETİ BELİRSİZ: YETKİLİLER ARAŞTIRIYOR

 Şahabettin ve Ayten Yoldaş çiftinin oğlu olan 15 yaşındaki Taha Yoldaş ile Muhittin ve Ayşe Demir çiftinin çocuklarından biri olan 16 yaşındaki Salih Demir, herhangi bir iz bırakmadan üç gün önce kaldıkları konteynerlerden ayrıldılar.

 Ailelerinin endişeli çağrıları üzerine Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü devreye girdi ve polis ekipleri, kayıp iki kuzenin bulunması için çalışmalara başladı.

 Aileler, çocuklarını gören ya da yerlerini bilen herkesin derhal polis ekiplerine bilgi vermesini istiyor. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

(KAYNAK:İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.