GALERİCİ ESNAFLARA MÜJDE: YETKİ BELGESİ VE EĞİTİM DÜZENLEMELERİ ÇÖZÜLÜYOR

Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, galerici esnafların uzun süredir beklediği önemli düzenlemelerin hayata geçeceğini müjdeledi. Çağlar, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ile yaptığı görüşmelerin ardından, esnafların en büyük sorunlarından biri olan yetki belgeleri ve ilkokul mezuniyeti ile ilgili düzenlemelerin bir hafta içinde çözüme kavuşacağını açıkladı. 

23 Mayıs 2024
GALERİCİ ESNAFLARA MÜJDE: YETKİ BELGESİ VE EĞİTİM DÜZENLEMELERİ ÇÖZÜLÜYOR

YETKİ BELGELERİ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

İsmail Çağlar, galerici esnafların yetki belgeleri konusundaki sorunlarını defalarca ilgili makamlara ilettiklerini belirtti. Çağlar, "En son 10 Mayıs'ta Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'a ve Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat'a galerici esnaflarımızın sorunlarını defalarca iletmiştik. Ticaret Bakanımız galerici esnaflarımızın en büyük sorunu olan yetki belgeleri ve ilkokul mezuniyeti ilgili düzenlemenin en geç bir hafta içinde çözüme kavuşacağını söyledi" dedi.

 

ESNAF ODALARI BİRLİĞİ'NDEN DESTEK

 Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, her zaman esnafların yanında olduğunu belirterek, müjdeli haberi bizzat İsmail Çağlar’a iletti. Çağlar, "Esnaf Odaları Birliği Başkanım Adlıhan Dere şahsımı arayarak bu müjdeli haberi iletmiştir. Tüm esnaflarımız adına emeği geçen herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR VE DESTEK

 Çağlar, bu önemli gelişmenin tüm galerici esnaflar için büyük bir rahatlama sağlayacağını vurgulayarak, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Yetki belgelerinin alınması ve eğitim düzenlemelerinin çözülmesi ile ilgili sürecin tamamlanması, esnafların işlerini daha güvenli ve düzenli bir şekilde yürütmelerine olanak tanıyacak.

 Bu müjdeli haber, Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası üyeleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Galerici esnaflar, yetki belgelerini alabilecek ve ilkokul mezuniyeti ile ilgili sorunlarını çözebilecekleri bu düzenlemeyle işlerine daha güvenli ve düzenli bir şekilde devam edebilecekler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.