ANTALYA'DA KANLI KAVGA: 17 YAŞINDAKİ GENÇ ABLASINI RAHATSIZ EDEN KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Antalya'nın Kepez ilçesinde, ablasını rahatsız ettiği iddiasıyla 17 yaşındaki A.Ç., 42 yaşındaki Fırat Yıldız'ı bıçaklayarak öldürdü. Olay, gece saat 03.00 sıralarında Erenköy Mahallesi 4867 Sokak’ta meydana geldi. 

10 Haziran 2024
ANTALYA'DA KANLI KAVGA: 17 YAŞINDAKİ GENÇ ABLASINI RAHATSIZ EDEN KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

 Fırat Yıldız, karşılıksız sevdiği Arzu Ç.'nin (30) evinin önüne gelerek dışarı çıkmasını istedi. Sesleri duyan Arzu Ç.'nin kardeşi A.Ç., dışarı çıkarak Yıldız ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve A.Ç., yanında getirdiği ekmek bıçağıyla Yıldız'ı göğsünden ve sırtından toplam üç kez bıçakladı.

 

 Yaralı halde yaklaşık 500 metre yürüyerek Çamlıbel Mahallesi 4875 Sokak’taki taksi durağına giden Fırat Yıldız, burada taksicilerden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Fırat Yıldız, hayatını kaybetti. Yıldız'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

 Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın A.Ç.'nin evinin önünde gerçekleştiğini belirleyerek, A.Ç. ile ablası Arzu Ç.'yi gözaltına aldı. A.Ç., yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne, Arzu Ç. ise Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

 

ARZU Ç.'DEN ŞOK İTİRAF

 Sağlık kontrolü için emniyetten çıkarılırken basın mensuplarının "Kardeşiniz neden öldürdü?" sorusuna Arzu Ç., "Ben yaptım, kardeşim yapmadı. Öyle gerekiyordu, öyle oldu. Yapacak bir şey yok." yanıtını verdi. Arzu Ç., elindeki koltuk değneğiyle aksayarak yürürken sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. A.Ç. de işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

 Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Arzu Ç. ve kardeşi A.Ç.'nin ifadesi doğrultusunda olayın tüm detayları aydınlatılmaya çalışılıyor.

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.