BARTIN'DA DEHŞET: ENGELLİ KIZ KARDEŞİNİ KORURKEN BABASINI ÖLDÜRDÜ

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Aşağıdere köyünde, engelli kız kardeşine şiddet uygulayan babasını tüfekle vurarak öldürdüğü iddia edilen T.Ç. (31), adliyeye sevk edildi. 

11 Haziran 2024
BARTIN'DA DEHŞET: ENGELLİ KIZ KARDEŞİNİ KORURKEN BABASINI ÖLDÜRDÜ

 İddiaya göre, 61 yaşındaki M.Ç., alkollü olarak eve geldi ve bedensel engelli kızı E.Ç. (27) ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında babasının kız kardeşini dövdüğünü ve boğmaya çalıştığını gören T.Ç., evde bulunan tüfeği alarak babasına ateş etti. Olayın ardından çevredeki komşuların ihbarı üzerine, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde M.Ç.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

 

 T.Ç., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


(KAYNAK:AA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.