MUSTAFA YILMAZ KİMDİR?

MUSTAFA YILMAZ KİMDİR? KIZILTOPRAK MAHALLESİ MUHTARLIĞI'NA NASIL GİDİLİR?  

03 Haziran 2020
MUSTAFA YILMAZ KİMDİR?

MUSTAFA YILMAZ KİMDİR?

Muratpaşa İlçesi Kızıltoprak Mahallesi Muhtarı olan Mustafa Yılmaz 1949 yılında Serik’  de doğdu.  Bir takım araştırmalar sonucu ailesinin 360 kişilik soyağacını bulup kitap haline getirdi.Ayrıca iki yılda bir bütün sülalesiyle buluşup değerlerini gelecek nesillere aktarmak adına yemek düzenliyor. Ayrıca bu beraberliği geleneksel hale getirmek en büyük arzum diyor. 4 çocuk ve 7 torun sahibi olan Yılmaz 1971-1979 yıllarında Serik - Antalya  arasında dolmuş ve taksicilik yaptı. Akabinde 14 yıl boyunca Antalya toptancı halinde komisyonculuk ile uğraştı. 9 yıl boyunca pastane ve okul kantini işletmeciliğini yaptı.

1994 yılında aday olduğu Kızıltoprak Mahallesi Muhtarlığına seçildi ve aralıksız 6 dönemdir görevinin başında. 2008 yılında Muratpaşa ilçesi Muhtarlar Derneği’ni ve 2016 yılında da Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şubesini kurdu.

Çeşitli kurumlardan topladığı kaynak ile mahallenin lejantlı ve içerikli haritasını muhtarlığın önüne yerleştirdi.

Türkiye Muhtarlar Derneği ve Federasyonu Antalya Şubesi Başkanlığını yürüten 1994 yılından beri Kızıltoprak Mahallesi muhtarlığına devam etmektedir. Görevde olduğu süre boyunca semt polikliniği, orta okul ve kapalı pazar yeri yaptırdı.

 

KIZILTOPRAK MAHALLESİ MUHTARLIĞINA NASIL GİDİLİR?

https://www.gosur.com/?gclid=Cj0KCQjwlN32BRCCARIsADZ-J4vJgFwxvjHQuqpJyc_j6_bsy3lgjlQwoKttYdixfPv_W_HpFl7OVQMaArQeEALw_wcB

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.