Sinekle yoğun mücadele sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede sinek ve haşereye karşı mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. 

04 Haziran 2020
Sinekle yoğun mücadele sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede sinek ve haşereye karşı mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Havaların ısınmasıyla gece ilaçlamaları da başladı.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat bir yaz geçirmesi için Antalya merkezi ve ilçelerde başta sivrisinek olmak üzere, karasinek, hamamböceği gibi zararlılara karşı yoğun bir mücadele veriyor. 1357 personel, 136 vektörel mücadele aracı, 66 temizlik aracı ve yaklaşık bin adet el tipi ekipman ile yürütülen çalışmalar kapsamında fosseptikler, bataklıklar, akışı yavaş olan arklar, bodrumlar, asansör boşlukları, sığınaklar, rögarlar yıl boyu periyodik olarak ilaçlanıyor. Denizden de tekneyle falezlerdeki larvaya karşı ilaçlama yapılıyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.