Alanyaspor'un yıldızı son maç öncesi takımla vedalaştı!

Beşiktaş'a transferi an meselesi olan Fabrice N'Sakala, Aytemiz Alanyaspor'un kupa finalinde Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde takım arkadaşlarıyla vedalaştı.  

28 Temmuz 2020
Alanyaspor'un yıldızı son maç öncesi takımla vedalaştı!

 
Türkiye Kupası finalinde yarın Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak olan Aytemiz Alanyaspor'da sezonun ilk ayrılığı gerçekleşti.
 
Beşiktaş ile anılan Fabrice N'Sakala, son maçı öncesinde takım arkadaşlarıyla vedalaştı ve kulübe veda etti. Ayrılığı Instagram'dan duyuran N'Sakala, hikayede video paylaşarak takım arkadaşlarına "Birlikte oynayacağımız son maçımız. Beni özleyecek misiniz?" diye tek tek sordu.
 
 
RESMİ İMZA BEKLENİYOR
 
Beşiktaş'a transferi artık kesin olan N'Sakala'nın önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor.
 
34 MAÇTA OYNADI
 
Bu sezon Türkiye Kupası ve Süper Lig maçlarında toplam 34 kez sahaya çıkan Demokratik Kongolu sol bek, bu karşılaşmalarda 4 asist kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.