Çağdaş Çavuş, " Oynanan oyundan ve alınan sonuçtan memnunum"

 

11 Ekim 2023
Çağdaş Çavuş, " Oynanan oyundan ve alınan sonuçtan memnunum"

İnegöl Kafkas maçını değerlendiren Kepezspor Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş,  “Oynanan oyundan ve alınan sonuçtan oldukça memnunum.” dedi.
 

Kepezspor Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş geçtiğimiz hafta Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynanan İnegöl Kafkas maçını değerlendirdi.  Kırmızı Beyazlıların Teknik Patronu oynanan oyundan ve sonuçtan oldukça memnunum dedi ve ekledi. "İnegöl Kafkas maçına iyi konsantre ve coşkulu bir oyun ile başladık. Pozisyonlar bulduk  fakat skoru değiştiremedik. Rakibe de  pozisyon vermeden ilk devreyi bitirdik. İkinci devre çok fazla üstün bir oyun oynayarak goller bulduk. Oyun gücümüz, saha içi organizasyonlarımız ve taktik anlayışımız her maç güçlenerek devam ediyor. Oyuncu grubumu göstermiş oldukları iyi oyun ve mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Desteklerini esirgemeyen tüm Kepezspor ailesine teşekkürler".

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.