MİCHAELA ASTRO'DAN 2024'TE İLK UYARI

Ünlü astrolog Michaela Astro Twitter (X) hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dört ili uyardı. Yaklaşan Aslan burcu dolunayının bu bölgelerde depremi tetiklediğini söyledi. 

08 Ocak 2024
MİCHAELA ASTRO'DAN 2024'TE İLK UYARI

 Deprem tahminleri ile herkesi şaşırtan astrolog Michaela Astro  'dan yeni bir uyarı daha geldi. Michaela Astro yaklaşan dolunaya dikkat, dedi.

 Ünlü astrolog 2023 yılında bizlere birçok müjdeli haberin yanında olabilecek tehlikeleri de önceden söylemiş. Sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

 Diğer yandan Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yaşanan deprem öncesi de tahminleri doğru çıkmıştı. Yaklaşan Aslan burcundaki dolunayın da benzer bir afete sebep olabileceğini dile getiren Michaela Astro, yine yer belirterek paylaşımda bulundu.25 Ocak Perşembe günü saat 17.53'te 5 derece Aslan burcunda gerçekleşecek olan dolunayın depremleri tetikleyebileceğini söyleyen Michaela Astro, dört ili birden uyardı. 24-27 Ocak arasına dikkat çeken Michaela Astro “Elâzığ, İzmir, Malatya ve Bingöl depreme dikkat etmeli” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.