BİNGÖL'DE EKMEK FIRININDA SİLAHLI SALDIRI: BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, ŞÜPHELİ ARANIYOR

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde dün gece saatlerinde meydana gelen bir olayda, bir kişi ekmek fırınında silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. 

10 Mayıs 2024
BİNGÖL'DE EKMEK FIRININDA SİLAHLI SALDIRI: BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, ŞÜPHELİ ARANIYOR

 Olayın detaylarına göre, kimliği belirsiz bir kişi, fırında çalışan arkadaşını ziyaret etmek için gelen Bülent Oney'e silahla saldırdı. Oney, baş ve bacağına isabet eden kurşunlarla ağır şekilde yaralandı. Saldırgan, olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

 İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Bülent Oney kurtarılamadı. Oney'in cansız bedeni, otopsi için Bingöl Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

 Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.