Hazal Çakmak kimdir?

Hazal Çakmak, güzellik yarışmalarında birinci olduktan sonra oyunculuk tekliflerine sıcak baktığını söylüyor. 

30 Ağustos 2023
Hazal Çakmak kimdir?

Model, Türkiye Güzeli, Dansçı. 16 Haziran 1997’de İzmir’de dünyaya geldi. Terazi burcudur. İzmir Kız Lisesi’nden mezun olan Türkiye Güzeli Hazal Çakmak, eğitimine ODTU Sosyoloji Bölümü’nde devam etti. Miss Koza’da ve Miss Tourism Turkey 2020 yarışmalarında Türkiye Güzeli seçilerek adından sözettirmeye başladı.

Dans konusunda da yetenekli olan Hazal Çakmak, 2015 yılında kısa bir süre tango ve swing dansı ile ilgilendi. Yine çok kısa bir süre Mehmet Özgür Ersan’ın yönettiği Kirpi Dergisi’nde yazdı.

Dans ve editoryal yeteneklerinin yanı sıra güzelliğine de güvenen Hazal Çakmak, 2020 yılında jüri üyelerinin Eva Maya, Banu Alkan ve Ece Gursel olduğu Miss Koza ve Miss Tourism Turkey yarışmalarında birinci oldu.

 

“Uluslararası İşlere İmza Atmak İstiyorum”

Miss Koza ve Miss Tourism Turkey yarışmalarında birincilik elde eden Hazal Çakmak: “Gelecekte uluslararası işlere imza atarak, sadece başarılarından söz edilen bir isim olmak istiyorum. Modellik dışında sinema ve televizyon dünyasında da kendime yer edinmek amacındayım. Aldığım birkaç film teklifi de oldu, ancak şu an değerlendirme aşamasındayım. Güzel ve aklıma yatan senaryolar olursa, oyunculuk konusunda da başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

Hazal Çakmak, güzellik yarışmalarında birinci olduktan sonra oyunculuk tekliflerine sıcak baktığını söylüyor.

 

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.